Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Annonsera ut ledig lokal med mäklare i Stockholm

Har du en ledig lokal som du gärna vill få såld i Stockholm? Om du har försökt några gånger men inte har lyckats på egen hand, kanske du ska överväga att anlita en mäklare i Stockholm? En mäklare kan innebära skillnaden mellan en snabb och säker affär, eller en långsam och segdragen affär. Människor tenderar att dra åt sig öronen om det är en lokal som det tar lång tid att sälja. Då funderar många på vad det är som gör lokalen svårsåld. Och egentligen behöver det inte ens vara något fel på lokalen, ändå blir människor misstänksamma över segdragna affärer. Det trots att de flesta bostadsaffärer har längre säljtider.

En mäklare är ju som en duktig PR-byrå

Varför det lyckas med en mäklare, när du inte själv lyckas är ju som att sälja en vara med en PR, marknadsföring och reklam. Annonserar du inte ut en vara som du vill ha såld, känner ju ingen till om att varan ens finns till salu. Men om du annonserar ut en vara som du vill få såld, får människor veta om att den finns, varför de ska köpa den, vad de kan använda den till och hur bra deras liv kan bli om de köper den. På samma sätt ät det ju med en mäklare. Han eller hon talar om vilka fördelarna är med just din bostad eller lokal som du vill få såld. 

Och för dig som vill få den såld, men inte har lyckats än, kan du få bra råd och tips på hur du bör agera för att den ska bli så attraktiv för så många som möjligt. Skillnaden mellan en såld lokal eller bostad, framför allt, är att kunderna inte riktigt kan se vilken potential som bostaden eller lokalen har. Det är sådant som en mäklare ska tala om, och hjälpa säljaren framhäva just det.

Mäklare har stort ansvar

En mäklare tar reda på så mycket som det bara går om det hus, radhus, lägenhet eller lokal som han eller hon säljer. Det gör de för att de måste veta så mycket om den så mycket som det bara går. De har nämligen skyldigheter gentemot den som köper den. De måste kunna redogöra för vilka skuldebrev som kan finnas på den, vilka renoveringar som har gjorts och information om tidigare ägare, tomtens storlek och så vidare. Så stöter du på en mäklare som säljer en bostad kan du lita på henne eller honom.

28 Sep 2018

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.