Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Behöver du en lokal i Gävle för dina idéer?

Du har en bra affärsidé och du har finansieringen klar. Du är startklar, men du behöver en lokal i Gävle. En lokal efter dina behov, med service och ett naturligt nätverk som gör att du växer.

Är du ny som företagare kan ett lättillgängligt nätverk vara guld värt. Genom att hyra lokal eller kontor i ett kontorshotell i Gävle med andra företagare, blir det en naturlig samlingspunkt. Ett enkelt sätt att samverka, utbyta idéer och erfarenheter och växa som företag.

Du kanske börjar i liten skala, med ett litet kontor, men du har alltid möjligheten att utvidga verksamheten och så småningom hyra fler eller större kontor. Att det är representativa och trivsamma miljöer är en bonus. Tillgång till mötesrum och gemensamma utrymmen gör att ett litet kontor ändå har möjlighet att ta emot många besökare.

Intern service och fastighetens infrastruktur - en ekonomisk fördel

Lösningarna som finns är allt från ett enkelt enskilt kontor, möblerat efter behov och med tillgång till konferensutrymmen och gemensamma utrymmen. Alternativt ett dubbelrum anpassat för två personer med samma tillgång till gemensamhetsutrymmen. Det tredje alternativet är en helt skräddarsydd lösning för dig, helt anpassad efter dina behov.

Servicen består av all markservice som kan komma på fråga i ett kontorshotell. Det innefattar städning av utrymmen, påfyllning av förbrukningsvaror, teknisk support och bokningsservice. För ytterligare behov som till exempel kopiering eller bokföring finns kontorspoolen i huset. Men framför allt är det tillgången till kontakter och samarbetspartners under samma tak som ger en 1+1=3- effekt. Läs mer om lokaler på denna hemsida: https://www.gavante.se/ 

10 Dec 2020

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.