Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Biluppställning - perfekt för expansiva bilhandlare

Att vara bilhandlare innebär att man alltid har ett större lager av bilar som står redo att säljas vidare. Bilar som tar enormt mycket plats och där exempelvis en lite sämre försäljningsmånad kan innebära att man också får problem med utrymmet.

Detta kan innebära att vissa bilar, helt enkelt, inte ryms inom ramarna för den egna verksamheten och i den egna bilhallen. Genom biluppställning via en extern partner kan man skapa en bättre ruljans och ha två stycken olika ställen att attrahera kunderna till ett köp.

Biluppställning i extern regi innebär att du som bilhandlare skapar det som till mångt och mycket påminner om en ny verksamhet. Dels så har du din bilhall och den parkering tillhörande denna - men dels så har du också en större yta att placera antingen exempelvis svårsålda bilar - eller nyinkomna sådan - på. Detta kan skapa ett bättre flöde i hela din verksamhet och det kommer definitivt att ta bort mycket av den oro som man kan uppleva i samband med att nya bilar kommer in, men där de man redan har i lager visar sig vara svåra att sälja.

Biluppställning - värt att tänka på

En extern biluppställning är en perfekt lösning även sett ur ett annat affärsperspektiv då man genom att hyra en yta också kan skapa en mer estetiskt tilltalande uttryck Kunderna upplever din verksamhet som bättre organiserad och lyxigare: varje bil ges ett eget utrymme och står inte som packade sillar inne i din bilhall. Det blir dessutom enklare att erbjuda en provtur genom att man slipper flytta runt alla andra bilar för att komma in- och ut.

Säkerheten är det viktigaste att tänka på. Ska du hyra biluppställning så måste det finnas övervakning - både fysisk sådan där väktare har en rutt - och via larm och CCTV. Bilarna ska, helt enkelt och givetvis, inte kunna stjälas från området. Andra viktiga detaljer gäller exempelvis snöröjning. Att sälja en bil som inte går att köra ut från området är omöjligt. Se till att det alltid hålls efter på den yta du hyr.

28 Oct 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.