Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Bokföring stjäl tid och energi för egenföretagare i Stockholm

Bokföring är inte direkt lönsamt i Stockholm. I alla fall inte för den egenföretagare som försöker göra den själv. Bättre då att anlita en bra revisor.

För mindre företag är det helt uteslutet att anställa en person som sköter ekonomin. Många egenföretagare kämpar därför på med att försöka hinna med att göra allt själva. Men att både sköta bokföring och att driva företagets egentliga verksamhet är ett enkelt recept på att gå in i väggen. Den tiden finns helt enkelt inte på dygnet.

Du som känner igen dig i den situationen, bör veta att du faktiskt kan tjäna på att leja ut bokföringen till en extern revisor. Även om revisorstjänster inte är direkt billiga, finns det många slantar att tjäna på att du som leder företaget har tid och energi att koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Därför kan det löna sig att leja ut bokföring

Du måste helt enkelt se både de pengar som företaget just nu tjänar, och de potentiella extra intäkter som kan komma av att du får tid att utveckla företaget och skapa tillväxt. Den tiden kommer du aldrig få om du fortsätter att göra företagets bokföring på egen hand.

Det finns ett flertal revisionsbyråer som erbjuder bokföring i Stockholm. En del är mycket dyra, men det finns också prisvärda alternativ. Särskilt om man tar ovanstående resonemang i beaktande. Om du börjar klocka de timmar du lägger ned på bokföring och ekonomisk administration, kommer du snart se hur mycket tid som försvinner för dig. Räkna sedan på vad det egentligen kostar företaget, och jämför med revisionsbyråns taxa.

8 Nov 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.