Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Dörrautomatik – smidiga passersystem

Glöm dyra låsbyten och problem med borttappade nycklar. Dags för ett modernt passersystem med dörrautomatik. Styr enkelt tillgång till olika utrymmen och spärra om behov uppstår.

Hantering av nycklar och lås är ofta ett stort problem för organisationer av olika storlekar. Oavsett om det gäller lås och passersystem för bostadsrättsföreningen, klubbstugan eller företaget så finns smartare system än gammaldags nycklar. Med ett elektroniskt passersystem slipper man många problem samtidigt som rutiner och hantering förenklas.

Nycklar tappas bort och försvinner, att byta lås blir ofta en dyr affär. Speciellt om det gäller många olika utrymmen som nyckeln används till. Med ett elektroniskt passersystem och dörrautomatik kommer många fördelar. Med brickor istället för nycklar förenklas mycket.

Säkerhet, administration och användarvänlighet förbättras betydligt med ett elektroniskt passersystem och dörrautomatik. Vid förändringar av systemet, exempelvis utbyggnad eller andra inställningar, som nya passertillstånd, är det enkelt att anpassa. Kombinationen ger en överlägsen slutprodukt som även är kostnadseffektiv.

Elektronisk dörrautomatik – många fördelar

Med dörrautomatik och elektroniskt passersystem kommer många fördelar, speciellt när man jämför med ett traditionellt system med nycklar.

  • Tappar någon bort sin bricka är det enkelt att spärra utan att behöva byta ut lås.
  • Tillfällig tillgång för besökare och andra.
  • Säkrare än nycklar som kan kopieras.
  • Tidsinställningar ger tillträde enbart vid vissa tider.
  • Enkelt att anpassa tillträde till olika områden på individnivå.
  • Enkelt anpassat för personer med funktionsvariationer.

Utöver detta så går passersystemet att kombinera med andra säkerhetsåtgärder. Kameraövervakning och inbrottslarm till exempel. Systemet har lång livslängd och är kostnadseffektivt utan behov av batteribyten eller behov av dyra låsbyten.

21 Oct 2021

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.