Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Entresol ger både plats och ordning

Svårt att hålla ordning på produktlagret? Genom att använda entresol får man en bra överblick. En arbetsplats där ordning råder är en harmonisk arbetsplats.

Företaget hade fått växa i sin egen takt, vilket var Anders tanke. Han ville själv hinna med och inte bli tagen på sängen med för mycket jobb och för lite tid. Allt eftersom hade det blivit fler anställda. Lokalerna var fortfarande desamma då han köpt en stor lagerlokal med redan från början.

Det hade fungerat bra med det systemet som de haft hela tiden. Men så plötsligt fick saker inte längre plats. Pallarna fick tryckas in där det fanns utrymme. Till sist var det enda man gjorde att leta efter dessa malplacerade pallar. Det var dags att beställa hem ställningar för högre förvaring.

Entresol ger en enklare vardag

Anders kom i kontakt med ett företag som sålde entresol. Han gillade vad han hörde när han ringde för att fråga om ställningarna. Visst hade han undersökt fler alternativ, men entresol kändes bra med detsamma. Det gjorde det inte sämre att ställningarna var CE-märkta och hade en garanti på hela fem år.

Han behövde inte fundera länge, utan kontaktade företaget dagen därpå. De ordnade ett möte där en representant skulle komma till lagret för att ta reda på hur ställningarna skulle vara. Det skulle bli skönt att få bort pallkragarna från golvet och skapa rena ytor. De skulle även diskutera om när det skulle ske och han visste att de kunde installera på helger.

24 Aug 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.