Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Epoxigolv för industrier

Epoxigolv är motståndskraftiga, stryktåliga och lättstädade. Det gör dem till ett utmärkt val inom industri, tillverkning, lagerverksamhet och mycket annat.

Ett golv får ta emot mycket och alla golv är inte likvärdiga. Ett vackert plankgolv i en lugn sommaridyll behöver inte var lika motståndskraftigt som ett golv i ett storkök. Den strama ekparketten i Östermalmsvåningen behöver inte klara av kemikaliespill och tunga maskiner.

Precis som med så mycket annat i livet är det viktigt att tänka på vad som passar dig bäst. Vilket golv behöver du? Om du är ute efter ett industrigolv som tål det mesta och som är lätt att både installera och göra rent, så är du kanske ute efter ett epoxigolv.

Epoxigolv håller i längden

Kanske har du sett videor där människor skapar både bord och konstverk med hjälp av epoxi? Detta var populärt på 1980-talet och under det tidiga 2010-talet. Materialet blev så populärt för att det är enkelt att hantera, kan färgas i olika kulörer och är mycket hållbart. Hållbarheten är den främsta orsaken till varför det fungerar så bra att använda som golv.

Epoxigolv används främst inom industri och på andra ställen där det är viktigt att golvet är stryktåligt och motståndskraftigt. Det behöver stå emot tunga maskiner, spill, smuts och stort slitage. Eftersom epoxigolv installeras som en flytande massa är det självutjämnande och kan läggas även där underlaget inte är helt jämnt. Det stelnar snabbt, så att verksamheten kan återgå till det normala. När golvet väl har stelnat kommer det inte sätta sig eller flytta sig, inte ens under hög belastning.

15 Nov 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.