Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Fogfria golv hittar du i Stockholm

Fogfria golv hittar du inte bara i Stockholm utan på flera ställen i resten av landet. Golv som är lämpade för industri eller där det förekommer mycket slitage.

Står du i begrepp att låta uppföra en stor industrilokal kan det vara värt att titta på de fogfria golv som finns på marknaden. I Stockholm kan du finna flera exempel på golv som du kan beställa. Det är golv som klarar av hårda påfrestningar från till exempel tunga maskiner och frätande kemikalier.

Det dagliga slitaget som ett industrigolv utsätts för kräver verkligen att det ska tåla lite av varje. När det är fogfritt blir det färre tillfällen då det kan rivas upp och få brott på ytan. Tack vare att du kan köpa fogfria golv blir allt så mycket lättare än det var tidigare då fogar hörde till vardagen.

Fogfria golv lägger du in i Stockholm

Fogfria golv kallas ibland också massagolv. De består av en blandning av olika material som har smälts samman och kan utstå i princip vad som helst. De är lämpliga om ditt golv kommer att utsättas för varierande temperatur, men även om du kör tunga maskiner eller om det finns risk för att det kan spillas kemikalier.

Ett fogfritt golv passar inte bara i industrier. Det kan var lämpligt om det handlar om ett parkeringshus men även när det gäller stora affärscentrum eller gallerior. Andra lokaler som också utsätts för stort slitage är offentliga inrättningar såsom skolor, sjukhus och sportarenor. Klicka dig vidare till denna hemsida för att ta kontakt med ett företags som kan allt om fogfria golv: stockholmsfogfria.se

10 Sep 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.