Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Friskt vatten i konferenslokalen

Det är en trivselfaktor att hyra en vattenmaskin. Både personal och gäster uppskattar att kunna ta ett glas friskt vatten, och det ser också trevligt ut.

Har du många gäster i din lokal? Kunder som sitter och väntar, kursdeltagare, klienter eller patienter, alla kan bli törstiga. Det är en trevlig gest att kunna bjuda på ett glas vatten, som vem som helst kan ta själv. Det är smidigt att hyra en vattenmaskin, som står utplacerad så att man kan gå dit och hälla upp ett glas friskt, kallt vatten när man vill. Kanske anordnar du en utbildning, håller en konferens, eller så har du ett personalmöte, sammanträde eller annan sammankomst i dina lokaler. Oavsett om det är en privat lokal, ett kommunalt sammanträdesrum, ett kontorslandskap eller en vänthall, är det perfekt att slippa gå ut i köket och tigga vatten. Det är en liten, men väldigt viktig service för alla dina gäster och även för din personal.

Pris på att hyra vattenmaskin

Pris på att hyra vattenmaskin? Det allra billigaste är förstås att alla går till närmaste vattenkran och häller upp en mugg. Men det blir ett fasligt springande, frågande efter vatten, och kanske diskande. Reklamvärdet och din goodwill blir väsentligt mycket större om det finns en vattenmaskin på plats redan från början i det rum där kunderna eller gästerna vistas. Priset kan absolut försvaras, för i och med att du hyr maskinen, har du inget ansvar för att exempelvis laga den, utan service brukar ingå. Det är en försumbar kostnad i det stora hela att alltid kunna erbjuda vatten. I doktorns väntrum, hos tandläkaren och på många andra ställen är det mycket uppskattat, särskilt av dem som har med sig mindre barn. Som en avdragsgill omkostnad är det billig reklam och tillför ett mervärde.

Förvånade kunder

När man exempelvis väntar på sin tur, eller att kassan ska bli ledig när man hämtar sin bil på verkstad, kan man faktiskt bli riktigt förvånad, för där har de verkligen tänkt på kundens trivsel. Där finns ett bord med några stolar, en stor pumptermos med kaffe, en vattenmaskin, socker, kex, några tidningar och bilbroschyrer. Man kan gå runt och titta på nya och begagnade bilar också i den rymliga lokalen. Att kunna ta ett glas vatten kan tyckas vara en bagatell, men det kan innebära en stor trivselfaktor för en kund. Man blir mycket mer benägen att vilja vänta, och kanske också att vilja köpa.

21 Apr 2020

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.