Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Golvslipning utförs bäst av experter i Stockholm

Gamla golv av träplankor eller parkett i Stockholm kan bli som nya genom golvslipning. Bäst är att ta hjälp med arbetet om man vill ha ett snyggt resultat.

Gamla hus eller lägenheter i Stockholm har ofta fina trägolv i original. De kan vara utformade med massiva träplankor eller kanske som parkett lagd i ett vackert mönster. Oavsett vilket, så slits alltid trägolv genom årtionden av trampande fötter och små förflyttningar av möbler.

Oftast behöver man dock inte lägga ett nytt golv på grund av detta. Ett gammalt golv av träplankor eller parkett har som regel tillräckligt med material för att tillåta flera omslipningar. Det är dock inte så enkelt som man kanske skulle kunna tro att själv slipa om golvet.

Vackert trägolv med golvslipning

Visserligen kan man hyra maskiner för slipning av golv, så att man själv kan utföra arbetet. Det vill dock till att man för maskinen på rätt sätt fram och tillbaka för att resultatet inte ska bli ojämnt. Ett ojämnt slipat golv ser bedrövligt ut. Dessutom så dammar det alltid mycket när man slipar själv.

För att få bästa resultat vid en golvslipning är det verkligen att rekommendera att istället anlita en firma som gör arbetet. De vet hur man bäst bevarar ett gammalt vackert trägolv. Dessutom har de slipmaskiner som inte ger ifrån sig damm. Bara det är en anledning så god som någon. Ett tips är att passa på att få slipat även trappor och trösklar samtidigt, för bästa helhetsintryck. Glöm bara inte att be om rotavdrag. Hör av dig till golvexperter här: golvsliparnastockholm.nu

14 Aug 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.