Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Gör det trivsamt på kontoret

Det behöver inte vara så svårt att skapa en trivsam arbetsmiljö på kontoret. Små enkla förändringar kan göra stor skillnad. Vi listar några saker som gör kontorslivet lite mer trivsamt.

Bjud på kaffe

Svenskarna älskar sitt kaffe. Ser du till att det finns gratis kaffe på din arbetsplats så kommer du bli otroligt populär. Vissa stora och framgångsrika företag som Spotify och Google har till och med sina egna baristor som gör kaffe till de som är anställda. Riktigt så långt behöver kanske inte riktigt ni gå, en vanlig kaffebryggare och lite gevalias fungerar alldeles ypperligt.

Fina och sköna mattor

Mattor är snyggt, trevligt och skönt att gå på. Entrémattor hjälper dessutom till att hindra smuts och grus från att komma in i era lokaler. Ni kan hyra eller köpa entrémattor i Stockholm med er egen företagslogga på.

Grönt är skönt

Växter kan pigga upp vilken grå inomhusmiljö som helst. Om ni inte har någon på er arbetsplats med gröna fingrar så går det faktiskt att hyra växter inklusive skötsel. Det betyder att någon kommer och tar hand om era växter åt er. Skulle någon mot förmodan dö så går de att byts de ut.

Vacker konst

Att sätta upp lite trevliga affischer och tavlor på väggarna ger en mer ombonad och genomtänkt känsla. Kanske kan ni starta en konstförening på kontoret som ansvarar för vilken konst som ni sätter upp? Är ingen intresserad av konst så kan vackra speglar vara ett alternativ.

Roliga aktiviteter

Bra gemenskap och sammanhållning är ändå det mest värdefulla på en arbetsplats och det som skapar trivsel i längden. Ett sätt att bygga en kollegial stämning är att göra olika aktiviteter tillsammans. Ni kan exempelvis ordna ett lotteri tillsammans eller sätta upp ett pingisbord där ni kan få utlopp för lite överskottsenergi. Läs vidare på denna hemsida om hur du skapar bästa miljön på kontoret: entremattorstockholm.com

26 Nov 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.