Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Hitta en ombildningskonsult

Är det dags för ombildning? I sådana fall kan du ha stor nytta av en ombildningskonsult som hjälper till under processen. En ombildning består av många moment, där vissa är svårare än andra. Oavsett hur driven man är kommer man sannolikt att stöta på en del frågor och smärre problem under ombildningen. Då är det bra att ha någon med erfarenhet som kan hjälpa dig att ta nästa steg framåt.

Det finns flera ombildningskonsulter i Sverige idag. Att hitta en bör inte vara några problem, men det finns olika sätt man kan göra det på. Till exempel kan du göra på följande vis:

Hör med vänner och bekanta

Känner du någon som precis har gått från hyresgäst till bostadsrättsinnehavare? En bra idé är då att fråga denne hur processen gick till och om han eller hon använde sig av en ombildningskonsult. Om svaret är ja på den frågan, kan du ställa ytterligare frågor om konsulten.

Var han eller hon tillmötesgående och trevlig? Hölls avtalade tider och planer? Är det något särskilt som är viktigt för dig kan du passa på att fråga det nu. Tycker att du ombildningskonsulten som din vän anlitade verkar bra, kan det vara läge att be om ett telefonnummer eller e-postadress.

Använd en sökmotor

De flesta gör det idag – söker på nätet. Söker du på ”ombildningskonsult” i valfri sökmotor kommer du att få fram flera resultat. Tänk dock på att även kolla upp firmorna var för sig innan du bestämmer dig för att anlita någon. En bra början är att gå in på deras hemsidor och se vad du får för helhetsintryck. Är hemsidan informativ? Hur är tonen i texten? Ser sidan överlag seriös och proffsig ut?

Kolla efter omdömen på nätet

Ombildningskonsulter finns det kanske inte jättemånga av i Sverige, men det bör säkerligen finnas en och annan recension du kan dra någon slutsats av. Har ett företag många och övervägande negativa recensioner, så kanske det är en anledning att gå vidare i letandet.

Tänk dock på att det inte går att dra några säkra slutsatser – särskilt om underlaget är tunt. Är det endast ett fåtal recensioner, där författarna kanske inte ens är verifierade, kan det vara en konkurrent eller ombildningskonsulten själv som ligger bakom kommentarerna. Ett fåtal recensioner kräver knappast något större jobb från konsulten att lyfta upp sig själv, eller från konkurrenten för att försöka få den andra ombildningskonsulten att se oprofessionell ut.

Läs mer på sidan http://www.ombildningskonsultstockholm.se/.

25 Aug 2017

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.