Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Laddstation för företag - satsning för framtiden

Vill ditt företag vara i tiden och vara slagkraftiga när det gäller klimatet samt vara attraktivt på marknaden? Välj då laddstation för företag, för dina anställdas och klimatets skull.

Den gamla bensinbilen håller på att fasas ut. Fler bilägare väljer istället att köpa elbilar eller hybrider. Efterfrågan på el- och laddstationer har vuxit explosionsartat, i en sådan takt så att infrastrukturen knappt har hängt med. Lyckligtvis finns det företag som ämnar att ändra på just detta. Företag som har specialiserat sig på laddstationer erbjuder dig och ditt företag fullständig service genom hela processen. Bland annat hjälper företagen dig med projektering och installation. Dessa företag använder sig av avancerad och revolutionerande teknik för att säkerställa att ditt företag får billiga men effektiva laddstationer. Det är alltså inte bara en satsning för ditt företag, men också för klimatet.

Laddstation för företag - ny innovation och nya möjligheter

Men varför välja en laddstation för företag? Det finns en mängd olika anledningar! En av de mest relevanta anledningarna är att laddstationer ligger i tiden. När hela världen håller på att ställa om till att bli mer klimatsmart kommer företag med tydligt klimattänk, som laddstationer, bli mycket eftertraktade på marknaden. Ditt företags satsning på en station betyder också en satsning på en miljövänlig framtid. Dessutom gynnar detta direkt ditt företags anställda då de får kostnadseffektiva fordon; bland annat möjliggör det för laddning under arbetstid. Och som en extra morot kan ett företag som väljer laddstationer få bidrag genom något som kallas klimatklivet.

29 Mar 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.