Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Liveshopping är ett nytt koncept i Sverige

Att kunna sitta hemma och shoppa i lugn och ro, men ändå få personlig service är för många en dröm. Med en app för liveshopping kan drömmen bli verklighet.

De senaste åren har e-handel verkligen exploderat. Allt finns att köpa på internet och allt fler konsumenter väljer att köpa saker på internet och få det direkt hem till dörren. När nästan alla butiker har hemsidor där man kan handla, gäller det för dig som företagare att sticka ut lite extra och erbjuda något nytt.

Med hjälp av en app för live shopping kan du och ditt företag erbjuda en helt ny köpupplevelse. Live shopping är precis som det låter. Det innebär att ni livesänder och tittarna kan köpa produkter direkt via appen. När du livesänder kan du exempelvis demonstrera produkter, förklara ert koncept eller interagera med kunderna.

Liveshopping växer snabbt

Live shopping är som att kombinera smidigheten från e-handel med den personliga servicen från fysiska butiker. Kunderna kan shoppa hemifrån i lugn och ro, men de kan även rådfråga dig och se varornas funktion och passform. Det har länge varit populärt med live shopping i Asien och det är en snabbt växande marknad.

När du använder en app för live shopping behöver du inte vara någon teknikexpert. Funktionerna finns redan inbyggda och det är i princip bara att trycka på en knapp för att börja. Det finns en inbyggd chattfunktion som gör att du kan svara på frågor direkt. Du kan även se statistik över hur många som både tittar och köper dina varor eller tjänster. Perfekt för att veta vad du kan förbättra till nästa gång.

12 Nov 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.