Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Lönsamt med solpaneler för företag inom tillverkningsindustrin

Är du ägare till ett företag inom tillverkningsindustrin? Med solpaneler på taket slipper du anpassa produktionen efter elpriset och kan köra för fullt.

För företagare inom tillverkningsindustrin kan det vara extra lönsamt att låta montera solpaneler på taket till byggnaderna. Detta eftersom man då slipper anpassa produktionen efter elpriset och kan köra på som vanligt. På så vis slipper man också oroa sig för höga elkostnader och att eventuellt även behöva säga upp personal.

Solel är också perfekt att ladda eltruckarna med, och även elbilarna och ellastbilarna. Har man inte redan installerat laddstolpar eller en laddstation för elfordonen kan det vara bra att göra det samtidigt som man sätter upp solpanelerna. Detta för att säkerställa att man får ett system som täcker in alla de behov som företaget har.

Ta referenser på det företag som ska leverera och installera solpaneler

Det finns solcellsleverantörer som även installerar laddstationer och laddstolpar för elfordon. En seriös aktör kommer alltid ut på ett kostnadsfritt besök vid en förfrågan och lämnar därefter en offert. Det lönar sig att välja en leverantör av solpaneler för företag som erbjuder en totallösning och som även kan hjälpa till med service och underhåll av anläggningen.

Innan man skriver ett avtal med en leverantör är det viktigt att man tar referenser från andra kunder och att man ringer upp dessa och ställer kontrollfrågor. Fråga om de blev nöjda med solcellsanläggningen och om den fungerar som utlovat. Blev företaget klart med installationen på utsatt tid och var det något som kunde ha blivit bättre?

21 May 2023

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.