Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Mäklare på Södermalm visar bostäder, lokaler och mark

När en person vill sälja en fastighet eller bostad kan denne ta hjälp av mäklare på Södermalm. De kan till och med hjälpa till att hitta ett företag till salu.

Richard har flyttat till Stockholm med förhoppningen att öppna en restaurang. För att detta ska bli möjligt har han kontaktat en mäklare på Södermalm som han hört mycket gott om. Denne berättar att det för tillfället finns två företag som är till försäljning i Stockholm. Det ena är en restaurang och det andra ett café.

Caféet vill han inte se men däremot restaurangen som visar sig ligga på Södermalm. Innan han talat med mäklaren hade han sikte på att hitta en bra lokal att öppna sin restaurang i. Skillnaden mellan det och att köpa ett existerande företag är att det ofta finns maskiner och andra inventarier redan.

Mäklare ger en kanonmöjlighet

Några dagar senare träffar han sin mäklare på Södermalm. Det går tillsammans till restaurangen och han inser att den har ett fantastiskt läge. Inte nog med det, där finns även möjlighet för utomhusservering. En stor fördel när han förhoppningsvis får fina somrar då ingen vill sätta sig inne och äta.

Om utsidan var intressant var insidan högintressant. Inredningen var inte riktigt det han önskade. Stilen tydde på att det varit en italiensk restaurang. Själv skulle Richard öppna en hamburgerrestaurang i lyxigare förpackning i amerikansk stil. Renovering krävdes i restaurangen, däremot var köket nyrenoverat och innehöll massor av maskiner. En riktig guldgruva, enligt Richard.

5 Dec 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.