Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Mäklare på Kungsholmen säljer Lilla Essingens lägenheter

Mäklare på Kungsholmen förmedlar även lägenheter på Lilla och Stora Essingen. Perfekt för dig som jagar ett Stockholm från en svunnen tid med god grannsämja.

Du som letar lägenhet på Kungsholmen, men inte känner att du hittat riktigt rätt än, gör klokt att blicka ut över vattnet mot Lilla Essingen. De flesta mäklare på Kungsholmen har även lägenheter och villor på Essingeöarna i sitt utbud. Och här kan du hitta precis det idylliska Stockholmsliv du alltid föreställt dig.

Särskilt på Lilla Essingen kan du få känslan av det gamla Stockholm, då grannarna i kvarteret fortfarande hälsade på varandra. Den lilla ICA-butiken är visserligen inte stadens billigaste affär, men servicen är trevlig och fruktdisken välhållen. På Lilla Essingen hittar du bra samhällsservice. Många boende menar att de aldrig behöver lämna ön.

Mäklare visar dig både Kungsholmen och Lilla Essingen

Fråga din fastighetsmäklare på Kungsholmen om han eller hon har några lägenheter på Lilla Essingen till salu för närvarande. Men du gör klokt i att ligga på lite om att få komma på förhandsvisningarna. Lägenheterna på Lilla Essingen säljer som smör i solsken, eller hur det där talesättet nu gick.

Men om du ska lyssna på de som bor på den vackra lilla ön mitt i Stockholms innerstad, så kommer du inte ångra dig om du satsar en slant på en bostadsrätt på Lilla Essingen. De menar verkligen vad de säger: Flyttar du dit kommer du inte vilja flytta därifrån. Många som flyttar till ön lämnar den bara när de absolut måste.

20 Aug 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.