Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Markiser Stockholm för dig som vill vara alert

Markiser är något som var och varannan människa har i Stockholm. Det är ett bra skydd mot solen. Både för människor och för de inventarier som du har.

Det är ingen tvekan om att solen är stark. I alla tider har man både försökt sola sig i dess glans och skydda sig mot dess styrka. Det är en fråga om rätt avvägning och smarta ideer. Kan du göra något åt saken själv och avgöra hur mycket och när du vill vistas i solen så är det bra på alla sätt.

Sitter du mycket länge i solen kan du får brännskador, då är det skönt att kunna veva ut en markis och hålla sig i skuggan de timmar när solen är som starkast. För dig som gillar att bli snyggt brun utan att bränna dig är det smart att ligga i skuggan och sola tills kroppens eget skydd vuxit sig starkt.

Markiser gör att du kan tänka klart i Stockholm

Markiser är bra när du vill kunna sitta i skuggan på din altan eller uteplats. Men även om du är inomhus och vill slippa få in för mycket ljus genom dina fönster. Det kan vara störande när du till exempel sitter och arbetar, läser, ser på TV eller äter vid ett bord nära fönstret. Då är det gott att ha en eller ett par markiser.

Att sitta i solen är skönt men att tillbringa en del av tiden i skuggan håller din hjärna mer alert. FÖr mycket sol kan till och med ge solsting. Många människor upplever att de blir mer trögtänkta på högsommaren än till exempel våren eller hösten. En bra markis kan hjälpa dig motverka den effekten.

12 Aug 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.