Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

När du behöver en kontorsflytt i Göteborg

Behöver i få tag i en flyttfirma som kan flytta åt hela kontoret? Det finns ett 100-talet flyttfirmor i Göteborg men inte alla av dem klarar av att flytta ett helt kontor. Det är dock annorlunda att flytta ett helt kontor än en privatbostad. Oftast ska det mesta med. Det är samtidigt viktigt för de flesta att kunna fortsätta arbeta som vanligt även då flytten sker. Så vilket företag är bäst lämpad för att flytta hela kontor? Här går vi igenom vad man kan behöva tänka på vid en kontorsflytt.

Ska man välja en flyttfirma för kontorsflytten i Göteborg är det andra saker som är viktiga än när man ska anlita en flyttfirma för egen del. Visserligen handlar det om att man först ska packa ner alla saker, och sedan flytta dem, flyttstäda innan man kan flytta in i det nya stället, men som företag finns det andra krav på sekretesss till exempel.

Flyttfirman måste skriva på sekretessavtal

Är det så att en flyttfirma ska rota runt bland alla saker som man har på ett kontor, kan det mycekt väl hända att de kommer över känsliga uppgifter som de inte ska. Då är det mycket viktigt att de skriver på ett sekretessavtal som förbjuder dem att föra vidare vad de ser och hör på företaget. För företaget som får sitt kontor flyttat behöver vet att de kan lita på flyttfirman. Här behöver man ta kontollen av referenser på stort allvar. Och ska flyttfirman få uppdrag är det viktigt att kunna bevisa att de är pålitliga.

Flyttfirman måste ta hänsyn till arbetet

En flyttfirma som flyttar hela kontor måste kunna var smidiga, flexibla och kunna ta hänsyn till den pågående verksamhet som kanske äger rum på kontoret. Det är ju inte alla gånger som man kan flytta just när de flesta i personalen har semester. Ska flytten ske under arbetstid måste flyttkarlarna visa hänsyn till det som pågår samtidigt i verksamheten. Detta oavsett om persionalen arbetar på kontoret eller ej, så kan vissa saker vara mer eller mindre känsliga just under en flytt av ett helt kontor.

Anlita flyttfirma som kanske flyttar ut ur Göteborg

Skulle det hända att personalen ska flytt ut ur Göteborg bör man anlita en flyttfirma som är beredd att utföa en sådan flytt. Det måste då vara en flyttfirma som är så pass flexibel att de kan flytta även utanför Göteborg. Här kan du läsa mer om flyttfirma som kan flytt både inom och utanför Göteborg, på: https://www.kontorsflyttgöteborg.se.

24 Nov 2019

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.