Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

När du behöver städning av kontoret

När man behöver en kontorsstädning, behöver man oftast en personal som både är snabb, effektiv, noggrann och som även kan ge sin omgivning ett bra bemötande. Det handlar sällan om bara hitta en städare som kan hantera en golvmopp, en trasa eller diska en disk. De allra flesta människor som är någorlunda noggranna kan hantera städredskap.

Men det är viktigare att den som arbetar med städning av ett kontor, kan bemöta sin omgivning på ett bra sätt, förutom att städa på ett mycket noggrant sätt. Städar man på ett kontor, mitt under arbetsdagen, behöver städaren kunna ta hänsyn till dem som arbetar på kontoret. Är det en trevlig städare, känner kontorspersonalen att de får mer än bara en städtjänst. Den personen som är där, kanske kan uträtta fler tjänster som kontoret kan behöva; köpa in kaffe, papper och diskmedel och frukt, som exempel på sådant som man på kontor kan behöva köpa in.

Få kontorsstädning med Kundia

Det finns företag som arbetar just så: att de erbjuder alla slags tjänster som man kan tänkas behöva på ett kontor. Det kan vara allt från receptionister, administratörer och städare. Är man ett mindre företag, kan man behöva hyra in personal, om man kanske inte har råd att anställa den personalen som behövs. Än så länge är det relativt dyrt att anställa personal; med arbetsgivaravgifter, tjänstepensioner och så vidare.

Att anlita en bemanningsbyrå

Ända sedan 1953, som Ulla Murman arbetade som stenograf på en skrivbyrå och startade bemanningsföretag och hyrde ut sin arbetskraft, har vi haft bemanningsföretag i ngåon form i Sverige. Men det var först efter 1993 som det blev tillåtet att hyra ut personal i en vinstdrivande verksamhet, och efter det som det blev möjligt att kunna hyra in personal som man av olika anledningar inte kunde eller ville anställa personal.

Idag har bemanningsföretaget vuxit till att arbeta mer och mer som rekryteringsfirmor och de flesta inte bara hyr ut personal, utan ser till att de företag som faktiskt vill anställa, hittar rätt person som de kan anställa. På så sätt gör bemanningsföretagen en stor tjänst genom att matcha personal med människor som söker arbete. I och med digitaliseringen har det gjort det möjligt för bemanningsföretagen att nå fler som söker arbete och för de arbetssökande att få tillgång till en större arbetsmarknad. Så har man ett företag och behöver anställa personal kan man alltid vända sig till ett bemanningsföretag.

6 Sep 2019

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.