Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

När man kan flytt

Bara tanken på att flytta ett helt företag kan göra många anställda och företagstoppar matta. Oftast har man även svårt att hinna flytta utan att det påverkar den dagliga driften i företaget.

Det vanligaste är att man kanske flyttar enbart en till fyra gånger i sitt liv, även om det finns de som flyttar betydligt mer än så. Men hur mycket man än är van vid att flytta så får man sällan rutin på det - utan det känns ovant och jobbigt varje gång. En företagsflytt däremot är något som kanske bara händer en gång under en anställds arbetsliv - om ens någon gång. Därför är det också svårt att veta hur den ska utföras på bästa sätt. Med hjälp av proffs kan man dock genomföra en stor flytt på ganska kort tid.

Proffs på att bära

När man är proffs på att flytta, som Starcycle och liknande företag, går allting mycket lätt. Man vet precis hur man ska planera flytten och man har dessutom all utrustning och alla verktyg för att kunna utföra flytten så smidigt som möjligt. Med hjälp av utrustning som transportplattor och ordentliga bärremmar flyttas allt från en plats till en annan utan större ansträngning. Man har även väl utarbetade rutiner och checklistor som minimerar alla misstag som man som oerfaren brukar göra. Generellt sett är det dessutom mycket billigare att låta en firma göra en företagsflytt än att slösa de egna medarbetarnas dyrbara tid - som de bör lägga på det de är bäst på.

10 Mar 2021

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.