Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Nytt epoxigolv i Göteborg

För golv som behöver klara av belastning och kraftigt slitage är ett epoxigolv från Göteborg ett bra val. En fördel är att man kan välja färg och tjocklek.

Bygget hade gått som planerat och det ena delen av projektet efter den andra blev klar i tid. Troligtvis berodde det på att Agneta varit noga med planeringen och beställt allt material och jobb som behövde göras i god tid. På det viset skulle det inte gå någon tid till spillo.

Om några dagar skulle golvet göras klart. Där hade hon varit extra noga. Då det skulle åka runt truckar hela dagarna och förflytta pallkragar behövde det vara starkt. Dessutom var det viktigt att det inte blev några skarvar det kunde fastna smuts i eller där det riskerade att krypa in fukt. Den risken fanns.

Epoxigolv såklart

Agneta hade inte behövt leta länge. När hon läste om ett företag som lade epoxigolv i Göteborg, visste hon att det var rätt för lagret. Efter att ha talat med en anställd hos företaget blev det bestämt att de skulle ha ett möte. De behövde veta hur stort lagret var för att kunna beräkna kostnaden för massan de använde.

Det var första gången Agneta hört talas om den här typen av golv. Det gjordes i lager av en slitstark plastmassa. Färgen var inte så noga men hon valde färgen grön för att markeringar skulle bli tydliga på det. Som en extra bonus, på grund av att det var en massa, blev golvet fogfritt, vilket innebar lättstädat och noll risk för att vätska skulle krypa under det.

1 Dec 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.