Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Pallställ för en effektiv lagerhantering

Får du in två pallar av samma vara kan du ställa dem ovanpå varandra och spara plats på lagret. Anordningen kallas för pallställ, och det är mycket praktiskt.

Precis som med en våningssäng i barnkammaren så kan man få plats med dubbelt så mycket på samma golvyta. Ett extra hyllplan gör att du kan dubbla din lagerkapacitet. Det innebär att du får plats med osålda varor och att du ändå kan stuva in en ny pall på dess rätta lagerplats.

Pallställ kan du köpa begagnade, och då får du råd att skaffa så många du behöver. Det går förstås bra att sälja dem vidare när du inte längre behöver dem. Det finns en bra andrahandsmarknad för pallställ, för det är alltid någon som behöver skaffa fler.

Pallställ ger bättre ordning

Ofta ser man hur pallar lastas in på ett lager lite hur som helst när det kommer extra stora leveranser eller när kunderna inte har köpt så mycket som de brukar. När platsen är full blir det stående extra pallar i gångar eller på undanskymda ställen. Det är lätt att man räknar fel när det är dags för inventering.

Är det stressigt och man får in många brådskande beställningar kan det också bli lite förvirrat när man vet att det finns varor på lager men inte hittar dem. När du skaffar tillräckligt med pallställ slipper du också frakter för restleveranser, för du har alltid ett välfyllt lager och kan leverera allt direkt. Detta ger dig dessutom många nöjda kunder. Skaffa pallstäl från detta företag: pallställ.net

15 Jul 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.