Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Passersystem i Göteborg gör det lätt att ha kontroll

Traditionella låssystem med metallnycklar kan aldrig ge den säkerhet och kontroll som du får när du installerat ett elektroniskt passersystem i Göteborg.

Tillgänglighet och säkerhet behöver inte vara motsägelsefullt, utan handlar bara om att hitta det passersystem som kan erbjuda båda. Det måste vara lätt för boende och anställda att röra sig i fastighetens olika utrymmen, men utrymmen behöver hållas låsta så att ingen obehörig får tillträde.

Elektroniska passersystem i Göteborg erbjuder de flexibla lösningar som du vill ha. Genom plastbrickor, kort och koder med behörighetsområden får anställda, boende eller familjen tillgång till just de områden de behöver.

I ett företag kan det innebära att exempelvis lokalvårdare får tillgång till företagets alla utrymmen men bara under en viss tid. För boende i en bostadsrättsförening ger samma bricka eller kod tillgång till rätt källarförråd, tvättstuga, soprum, port och lägenhet.

Ett passersystem kan kopplas till porttelefon med kamera

När du installerat ett elektroniskt passersystem går det att bygga ut systemet med porttelefon där du kan välja att ha kamera för att utöka säkerheten. Det går lätt att bygga ut systemet och när det installerats tillkommer inga ytterligare kostnader för uppdateringar eller licenser. Kontaktar du ett företag som installerar passersystem i Göteborg kommer de ut på plats och lämnar en offert.

Ett elektroniskt passersystem ökar säkerhet och flexibilitet på många områden och du behöver aldrig oroa dig för att nycklar kommit bort eller att någon obehörig kommit över en nyckel. Nyckelkorten programmeras lätt om och kan avregistreras om du misstänker att ett kort försvunnit. Läs mer om passersystem på den här hemsidan: passersystemgöteborg.se

15 Mar 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.