Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Perfekt konferenslokal i Malmö

När en konferens ska planeras är det A och O att hitta en perfekt konferenslokal i Malmö. En anläggning där personalen är van att ta hand om stora grupper.

Det var dags för den årliga konferensen och det var Anna, som drev en yogastudio i stan, som skulle organisera träffen. Dagen skulle startas med en presentation och en god frukost. Sedan blev det möte där flera saker skulle diskuteras och planeras inför kommande år. Efter lunchen skulle en känd hälsoprofil föreläsa.

Givetvis skulle där även finnas eftermiddagsfika och på kvällen bjöds det på middag och standup. För att allt skulle gå i lås krävdes en bra anläggning med erfaren personal. Anna visste precis var de skulle vara. Som tur var hade de tioårsjubileum och hon kunde slå på stort.

Konferenslokal med suverän service

Anna kontaktade eventföretaget som hade konferenslokal i Malmö och allt annat de behövde. Hon hade förväntat sig att få jobba som en galning för att få allt på plats. De bokade ett möte och hon lade fram en lista med vad hon hade tänkt sig. Personen hon träffade sa att det inte skulle vara några problem.

Två dagar senare fick Anna ett mail med information om eventet med både tider och priser tydligt utskrivna i en bilaga till mailet. Allt enligt Annas önskemål. Som avslutning på mailet fick hon frågan om hon ville ha transport från stan ut till anläggningen. Hon var mållös. Där här eventet skulle bli bättre än hon kunnat drömma om.

10 Oct 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.