Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Rätt folk med rekryteringsföretag i Stockholm

Behöver du nyanställa på företaget är det värdefullt att få hjälp med sållningen. Genom ett rekryteringsföretag i Stockholm kan du få in rätt personal direkt.

Det mest kostsamma är när man väljer fel person till ett jobb. Du kanske lägger ut pengar både för utbildning och tjänstebil, dator och utrustning, och sedan inser du att personen inte alls vill göra det jobb du har tänkt. Då får du backa, och du förlorar också tid, jämfört med om du hade fått in en duglig person som snabbt lär sig jobbet.

Man kan uppskatta en persons meriter och man får ett bra intryck på anställningsintervjun, men man behöver ändå göra en grundlig bakgrundskontroll. Vad säger tidigare arbetskamrater och chefer? Ibland kan en person som ger ett positivt intryck ha varit alldeles för framfusig och överskridit alla befogenheter på sitt tidigare jobb. Du vill ha bra personal, inte en ny konkurrent.

Rekryteringsföretag gör kontrollen

När du söker personal blir du överhopad med ansökningar, och det är svårt att veta vem du ska satsa på. När du anlitar ett rekryteringsföretag i Stockholm åtar de sig att göra alla nödvändiga kontroller och att noga syna dina kandidater i sömmarna. Kanske har du redan bestämt dig för två eller tre namn, och nu ska du välja bland dem.

En sådan här konsulttjänst är guld värd för dig, för du får en utomstående expert till hjälp i processen. Om du har två likvärdiga personer och kanske inte själv har tid att kontrollera allt, gör rekryteringsföretaget jobbet åt dig.

3 Dec 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.