Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Rätt förvaltning höjer lokalerna

Om du bara skaffar rätt fastighetsförvaltning till dina lokaler kan du till och med höja värdet på dem. En duktig fastighetsförvaltare ser till att ta hand om dem på så sätt att kvaliteten, underhållet och utseendet höjs så att de till och med är mer värda efter många år av ägande, än då du köpte dem, men det krävs att du väljer rätt slags förvaltare för att det ska ske. Precis som med andra yrken, finns det både de förvaltare som är duktiga och som ger mer när du anställer dem, än andra. När du anställer en ny person, hoppas man ju alltid att man råkar på en riktig stjärna. Rätt person på rätt ställe är rena rama lyckoträffen. På samma sätt kan du råka på en riktig stjärna när du anlitar ett företag som erbjuder sig att ta hand om din lokal.

Företag som själva anställer folk

När man inte anställer personal, utan i stället anlitar ett företag, anlitar man ju oftast företag som själva har anställt personal. På så sätt ser man till att anlita anställda, som företaget som man anlitar, själva har gått igenom hela anställningsprocessen, med att utvärdera personalen, anställa dem med provperiod och kontroll av referenser. Om du anlitar ett företag för att de ska utföra tjänste åt dig, då slipper du göra allt det där; annonsera ut om det lediga arbetet, betala arbetsgivaravgift, kontrollera referenser och utvärdera deras arbete. På så sätt är det på många sätt lättare att anlita tjänster av personal som någon annan har anställt.

Kriterier för duktiga förvaltare

Hur hittar man det där duktiga företaget med noggranna och samvetsgranna förvaltare, för det är ju det som det handlar om, eller hur? Att förvaltaren är proaktiv, nitisk, noggrann och bryr sig om fastigheten så pass väl att den blir finare när de lämnar den än när de en gång tog på sig uppdraget att ta hand om den. Ingen vill ha en förvaltare som inte bryr sig om lokalen, som låter den damma igen, inte bryr sig om smutsen, inte renoverar när det behövs och inte arbetar med den, eller hur? Så man vill ju ha motsatsen; någon som bryr sig om fastigheten och tänker på hur den kan förbättras, eller hur? Hur kan den bli finare? Hur kan man göra så att trapphuset och entrén blir finare, mer välkomnande, bättre? Läs mer om företag som arbetar med förvaltning i Stockholm på: https://www.förvaltningstockholm.se.

8 May 2019

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.