Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Redovisningsbyrå räddar företagare i Stockholm

Bestämmer man sig för att anställa tillkommer utmaningen med utbetalning av löner. Då har en redovisningsbyrå i Stockholm kunskapen som krävs för utmaningen.

Exalterad låste Anders upp dörren till kontoret. Det var nämligen idag som de första personerna skulle komma på anställningsintervjun. Han hade nogsamt skrivit ner allt han behövde veta av varje person. Han var viss nog att förstå att det var lika viktigt med personkemi och vad man kallade för social kompetens.

Den assistent han skulle anställa behövde ha både och. Han förberedde genom att koka kaffe och ta fram lite fika. Han ville att de som kom skulle känna sig välkomna och avslappnade kunna genomföra intervjun. Han undrade vad de skulle ha för löneanspråk och insåg att han behövde ta reda på mer om både lönebild och utbetalningar.

Redovisningsbyrå har svar på allt

Intervjuerna gick bra. Kanske till och med för bra. Istället för att oroa sig för att inte hitta en assistent hade han nu två perfekta aspiranter att välja mellan. Under dagen lät han intervjuerna vila och sjunka in innan han började gå igenom dem. Istället kontaktade han en redovisningsbyrå i Stockholm för att höra om lönehantering.

Samtalet han ringde gav honom mer än han tänkt från början. De hade nämligen beslutat om att redovisningsbyrån skulle ta över bokföringen och tillhörande lönebehandling. Anders hade nämligen insett hur mycket man behövde veta. Nu skulle han kunna jobba mer med klienter och faktiskt, när han tänkt igenom det, skulle han ha användning för två assistenter på grund av det.

27 Aug 2023

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.