Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Så hittar du städfirma för kontoret på Södermalm

Har man ett företag som man är ansvarig för och dessutom har anställda, har man ett särskilt ansvar för att personalen får de bästa förusättningarna för att de ska trivas. Det kan innebära att ge dem en ren och trivsam arbetsmiljö, med tillräckligt ljus och ventiler, balans mellan värme och kyla, ljus och lugn och ro.

Andra faktorer som inverkar på en miljö är gröna växter, ergonomiska möbler, som sänk- och höjbart skrivbord, skrivbordsstolar som är utformade så att de ger maximalt stöd för den som sitter och skriver hela dagarna. Alla skrivbord kan behöva lampor så att man ser ordentligt på sina datorskärmar. Dessutom behöver man en ren miljö och inget smuts på skrivbord och stolar.

Viktigt städa även kök och badrum

Oftast blir kök och badrum mest stökigt på vardagarna. Då är det viktigt att städfirman som man anlitar, även städar och rengör kök och badrum ordentligt. De behöver städas varje dag för att personalen inte ska må dåligt av lukt eller odör och störas i sitt arbete. Allt sådant hör till en bra arbetsmiljö. På samma sätt bör städfirman tömma alla sopor, papperskorgar och liknande så att personalen inte vantrivs på grund av en smutsig miljö.

Det finns städfirmor som erbjuder mer

Men det finns städfirmor som kan tänka sig att även erbjuda fler tjänster än bara kontorsstädning på Södermalm. Det finns de som kan tänka sig att även ta ansvar för kaffe., te- och fruktinköp, förutom att köpa in papper till badrum och handdukar, som kan tänka sig att tvätta fönster, mattor och företagets gardiner och bordsdukar, om man har sådana. Det finns de som även kan tänka sig att agera vaktmästare och öppna och stänga dörrar, ansvara för larm, de kan även tänka sig att flyttstäda, städa trappor, städa efter särskilda företagsevent, om man har haft en produktlansering och bjudit in gäster. Då kan det bli särskilt smutsigt och kontoret kan behöva rengöras speciellt efter en sådan händelse.

Hitta en städfirma på Södermalm

Man kan googla "kontorsstädning Södermalm" för att hitta en sådan städfirma. När man har googlat det bör man få några bra förslag på städfirmor som erbjuder kontorsstädning. Då är det bara att ta kontakt och ta offerter och referenser. Och sedan välja den som har bäst referenser. Sedan får man hoppas att man blir nöjd och att det är en pålitlig städfirma som också är flexibel. 

10 Oct 2019

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.