Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Så kan du hitta en lokal för firman i Stockholm

Driver du en firma och letar efter en bra lokal för företaget? Om det går väldigt bra för företaget kanske du behöver bästa tänkbara adress. Gör man viktiga affärer, gäller det att kunna representera företaget på bästa möjliga adress i Stockholm.

Om det är svårt att hitta en adress för ditt företag kan du alltid ta kontakt med en mäklare på Östermalm. Då får du vara beredd att hosta upp med en rejäl summa, men vad gör man inte för att knyta rätta kontakterna till företaget? Många gånger får man kosta på och investera i en fastighet. Dessutom är fastigheter och aktier de absolut säkraste investeringsobjekterna som finns. Båda garanterar en värdeökning sett över tid.

Vad letar du efter?

Är det något speciellt som du letar efter? Är det några saker som är viktiga när det kommer till att förvärva en lokal till ditt företag? Dessutom lär du behöva renovera om fastigheten så att den passar till företaget, om det inte är så att det räcker med några skrivbord, ett bredband och datorer och telefoner för att arbeta på företaget.

Särskilt som det är så att du ska ta emot kunder på den fina adressen på Östermalm, kan det finnas några saker som du bör bygga om; ska det finnas ett väntrum, eller en reception där dina kunder kan komma till? Ibland kanske man behöver konferensrum, dit man kan be folk som söker anställning kan komma.

Vad är du beredd att betala?

Vilket pris är du beredd att betala för den lokal som du letar efter? De flesta objekt på Östermalm, som innehåller mer än 1 rum kostar över 3 miljoner kronor, upp till flera 10-tals miljoner. Så vad är du beredd att betala? Om det går bra för ditt företag är det ingen dum idé alls att köpa din lokal. Den kan du alltid sälja om den blir för liten för ditt kontor. Att hyra ut kontor eller som bostad är inte alls särskilt svårt så länge den bostadsbrist som råder i Stockholm består.

Om man inte vill att det faktum att du letar efter en lokal ska bli allmänt känt, kan man ingå i ett underhandsregister och då sker förälsjningen i det privata och tysta, och inget som behöver komma till allmän kännedom. Det kan vara känsligt om man inte vill att ens konkurrenter vet vad det är man är på väg att göra, eller hur det går för det egna företaget.

12 Sep 2018

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.