Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Skydda anställda och egendom med företagslarm

Att alla ska känna sig trygga på arbetsplatsen är en självklarhet. Att slippa komma till jobbet och upptäcka inbrott likaså. Med företagslarm råder ordning och reda och lugn. Välj din nivå.

Ett företag är inte likt det andra. Vi arbetar inom olika områden och med olika verksamheter och produkter. Vissa branscher är mer utsatta än andra. Vissa tillverkar produkter som anses dyrbara, medan andra hanterar tjänster. I vissa fall är de anställda synliga för kunder och andra, i andra företag kan de vara anonyma.

Säkerhet har med andra ord många aspekter. Vilka potentiella hot är din verksamhet och ditt företag utsatta för? Får din personal ta emot hot, eller är de varor ni producerar dyrbara och åtråvärda? Eller har vi en kombination av faktorer att hantera?

Företagslarm skyddar och förebygger problem

Ett företagslarm kan bestå av flera delar eller bestå av “enbart” ett larm. När en byggnad används dagtid av ett flertal personer kan man slå på larm när sista personen gått hem för dagen. Under dagen – eller under den tid då personal arbetar i byggnaden – kan man vidta fler åtgärder. Idag är det exempelvis få byggnader som saknar någon form av passersystem.

En kamera kräver tillstånd, men är ett ovärderligt redskap för övervakning i de fall företaget behöver kontrollera inpasserande eller varulager. Parkering för företagsbilar är ett annat område där kameror är vanliga. Och naturligtvis kan det bli aktuellt med service av enheter och tillhörande mjukvara med vissa intervall.

Ta kontakt med en seriös leverantör för besök och offert.

20 Jan 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.