Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Spara pengar genom att hyra begagnade skrivare

När företaget växer kommer nya kostnader. Några av dem är relaterade till kontoret. Det kan handla om olika kontorsapparater. Här kan man hålla kostnaden nere med begagnade skrivare.

Den lilla redovisningsfirman hade fått ett oanat uppsving och växte så man nästan kunde höra hur det knakade i väggarna. För att kunna ta hand om alla nya kunder krävdes flera nya åtgärder. Det handlade bland annat om nya lokaler och kontorsmaskiner. Först funderade Anette, som var företagets vd, på att köpa apparaterna. Hon räknade på hur lång livstid de hade och på vilka kostnader som kunde uppstå. Det visade sig bli en dyr historia.

Begagnade skrivare var svaret

Genom att förhöra sig med andra företag om hur de gjort fick hon veta att det faktiskt gick att hyra begagnade skrivare. Hon fick namnet på ett företag som hon kollade upp så snart hon var tillbaka på sitt kontor. Först trodde hon det var för bra för att vara sant. Det gick nämligen att hyra en begagnad skrivare. I priset ingick service om det skulle bli något problem. Vilket uthyrningsföretaget lovade att de skulle ta hand om inom åtta timmar om man bokade ett sådant avtal.

Anette insåg att det inte var något att fundera på. Redan veckan efter stod en ny skrivare på kontoret. Ingen skulle kunna gissa att den var begagnad. Att de kunde kontakta en reparatör om den skulle krångla gjorde att de inte behövde oroa sig. Så himla skönt, tyckte Anette, då hon kunde fokusera till hundra procent på sina kunder.

12 Oct 2021

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.