Lediga lokaler Värmdö

Kontors & Lokal Blogg

Tryggare tider med brandskydd

Fattas du ett brandskydd i ditt hem? Många bostäder står idag utan något skydd. Vilket man bör ändra på. Säkerheten kommer först, så skaffa ett brandskydd.

Man kan knappt tänka sig det idag, men många av byggnaderna i Sverige står faktiskt utan ett brandskydd. Det är framförallt äldre hus som inte har något brandskydd. Idag finns det fler regler om brandskydd, men så var det inte förr.

Det innebär inte att vi behöver ta ner alla äldre hus, eller att man inte kan bo i ett sådant. Det innebär att man helt enkelt får sätta dit ett brandskydd i efterhand. För det finns gott om olika sådana på marknaden och säkert något som passar in i just ens hem.

Hur hjälper ett brandskydd?

Anledningen till att man har brandskydd säger egentligen sig själv. Det är för att man ska kunna skydda sig mot branden. Visst kan det börja brinna ändå. Men det brandskyddet ska göra är att bromsa elden och röken. Vilket i sin tur gör att man har mer tid på sig att komma ut. Det kan alltså rädda liv och borde vara något alla har.

Det finns proffs som kan hjälpa till att sätta in ett komplett brandskydd. Det finns olika sätt att göra detta på. Man kan utföra en speciell målning, men man kan även använda sig av ett tätningsmaterial. Det är inte värt att ge sig på och göra det själv då det kan innebära en falsk trygghet, vilket man inte vill ha. Läs vidare om brandskydd på denna hemsida: brandskydd.nu

17 Sep 2022

Välkommen

Letar du efter en bra lokal eller en bra hyresvärd i Värmdö eller Stockholm? Välkommen till vår blogg för Kontor och lokaler! Vi riktar in oss mot fastighetsägare och företagare, men det finns säkert fler där ute som lockas av vårt informativa och spännande innehåll.